Xoco

❤Omdat we vertrouwen hebben dat we het kunnen❤

Dat we verschil kunnen maken voor Xoco!

Want wat een ellende voor dit ventje zeg!
Ben je een méér dan fantastisch, lief, aanhankelijk en mooi huishondje ergens in Spanje… wordt hij letterlijk na jarenlang lief en leed te hebben gedeeld op straat gegooid. Alleen maar omdat geconstateerd is dat hij een auto-immuun-ziekte heeft waardoor zijn spieren op zijn schedel langzaam aan het verdwijnen zijn. Daardoor heeft hij een scheve schedel gekregen want door het wegvallen van de spieren daar ziet hij er knokerig uit.

Hij kan hiermee gewoon goed oud worden en sterven van ouderdom.Hij kan dus gewoon nog jaren genieten.

Deze aandoening heeft hij en niet bewezen is dat de plek waar het bij Xoco zich heeft geopenbaard ook in andere delen kan openbaren. Zo ja, dan is Prednison een medicijn om het actieve systeem weer tot rust te brengen. In veel gevallen helpt dit.
Wij konden dit ventje van 6 niet jaren daar achter tralies laten zitten…. Dat konden wij gewoon niet. Want wij vertrouwen op onze gedeelde krachten en daarmee de kracht om Xoco een thuis te geven.
Daarom…. lieve mensen, wie is op zoek naar een zeer lieve en perfecte hond op zijn aandoening na? Wie wil van hem GENIETEN! Wij overdrijven echt niet, hij is zo leuk!
Wij vragen geen adoptie-bijdrage. Wel een lieve Suikeroom of Suikertante die dat wat wellicht kan komen (alhoewel kosten met deze ziekte niet echt aan de orde zijn) wil ondervangen voor lieve mensen die voor Xoco hun hart en huis willen openzetten.

Meer informatie en persoonlijk advies:
Telefoonnummer: +31 (0) 6 55 74 00 67
E-mailadres: info@prozus.org
Website: www.prozus.org